Szabó Anita - coachingagilisan.hu

Bemutatkozás

Az agilitás számomra a transzparenciát, a nyitottságot, a rugalmas alkalmazkodóképességet és a változtatási hajlandóságot jelenti. Egy kreatív és bátor kísérletezést, hogy fejlődjünk, hogy hatékonyabbak lehessünk.

Szabó Anita vagyok, agilis coach, szervezetfejlesztő transzformatív team coach, vállalati belső és vezetői coach,  PCM tréner és coach.

Több mint 5 éve támogatok szervezeti átalakulást a tréning, mentoring, és facilitálás eszközével. A változásban részt vevőket pedig coaching beszélgetésekkel támogatom, hogy megerősödjenek szervezeti szerepükben és magabiztosabban induljanak el, illetve újult erővel folytassák újtjukat a céljaik eléréséért. 

Amit szeretek: jógázni, olvasni, fejlődni, fejleszteni önmagam és másokat. Szeretem a változást és a változatosságot. Ezért is lettem agilis coach. 

A megoldásfókuszú professzionális coaching beszélgetésekben is ezt szeretem, ahol az első perctől az utolsóig a coachee céljait tartjuk szem előtt, miközben a coach rugalmasan alkalmazkodik a beszélgetés fonalához. Merész álmokat írunk le, amiket jóllehet még nem tudjuk hogyan valósítunk meg, de azt igen, hogyan szeretnénk érezni magunkat, mi lesz más akkor, ha elérjük a céljainkat.

Izgalmas változásokkal teli utazás így minden beszélgetés, ami hamar tartós eredményre vezet. Ahogyan agilis coachként a csapataim még hatékonyabb működéséért dolgozom, business coachként a coaching beszélgetésben kívácsian, teljes figyelmemmel vagyok jelen, minden porcikámmal Rád figyelek. Nem csak a "mit" a fontos, hanem az is, "hogyan" mondod. A célom, hogy a személyes hatékonyságod és elégedettséged tartósan nőjön a coaching beszélgetés révén, illetve mihamarabb képes lehess önállóan is elérni a céljaidat.

2021-ben lettem vállalati és vezetői coach kiváló minősítéssel a Budapesti Corvinus Egyetem és a Business Coach Kft. Vállalati és vezetői coach képzésén. Tudásomat a HiSchool önkéntes coachaként is kamatoztatom, ahol a három alkalmas pályaorientációs beszélgetések során elsősorban a megoldásfókuszú coaching eszköztárára támaszkodom.

Az ICF Magyar Tagozatának tagja és a Magyar Coachregiszterben is megtalálható business coach vagyok.

Öt évig voltam aktív tagja a vezetői és előadói képességeket fejlesztő Toastmasters szervezetnek, aminek keretében megálmodtam egy céges klubot, majd 2020 decemberében kollégáimmal közösen megalapítottam a Bankmasters  klubot.

Bárhol voltam, a legjobbaktól tanultam, és erre a tudásra építkezve képzem magam megállás nélkül. Hiszek az állandó megújulásban, a tudás és a tanulás erejében. 

Ugyanakkor teljes mértékben egyetértek Edith Eva Eger szavaival: "Amíg nem vagyunk rá készen, nem változunk. ...a készenlét nem kívülről jön, és se siettetni, sem erőltetni nem lehet. Akkor vagy készen, amikor készen vagy, amikor valami elmozdul belül, és eldöntöd: Mostanáig ezt csináltam. Most valami másba kezdek."

    

 

Kapcsolat

Írj itt, vagy a lenti elérhetőségeimen!