Business Coaching

Business Coaching

Az üzleti életben való sikeres működés számos kompetencia elsajátítását, készség szintű alkalmazását jelenti. Ilyen a hatékony időgazdálkodás, magabiztos előadói készség, vezetői készségek, csapatban való együttműködés, reziliencia és még sorolhatnánk.

Dolgozzunk kis vagy nagyvállalatban, egyedül vagy csapatokban, legyünk pályakezdők, pályaelhagyók vagy karrierváltók, sok-sok olyan készségre és komptenciára van szükségünk napi szinten is akár, amit bizony az iskolában nem tanultunk meg. Sokszor a munka-magánélet egyensúly is felborul, ha nem vagyunk elég motiváltak, vagy éppen túlhajtjuk magunkat, ha nem tudunk fókuszálni, priorizálni, hatékonyan beosztani a rendelkezésünkre álló időt. Ha nem szentelünk kellő minőségi időt a kapcsolataink fenntartására és ápolására, a testi-lelki kikapcsolódásunkra és feltöltődésünkre. Fontos az egyensúly, de sokszor nem tudjuk, hogyan valósítsuk ezt meg, és az is előfordul, hogy a mókuskerékben nem jut elegendő időnk magunkra, hogy megálljunk és elgondolkozzunk, mit is szeretnénk valójában.

Mi tesz minket boldoggá? Hogyan akarjuk magunkat érezni, mi az, amit szívesen csinálunk?

Ebben is segíthet egy coach, aki teret és időt biztosít az őszinte beszélgetésre, figyelmével és kérdéseivel pedig rávilágít a saját ösvényedre, hogy meglásd a fától az erdőt, és megtaláld a saját utad, amin szívesen haladsz tovább.

A coachingban specifikus témákon is dolgozunk pl. nyilvános beszéd, time-management, vezetői kihívások, stb., amik azonnal beépíthetőek a mindennapi működésedbe.

Vissza